We hebben 20 resultaten gevonden voor auto 5 in Tienen

    • 3300 Tienen
      Albertvest 15
    • Nu gesloten dinsdag - 8:30 - 18:00

Andere interessante bedrijven in de buurt

    • 2830 Willebroek
      Antwerpsesteenweg 45
    • Nu gesloten dinsdag - 9:00 - 17:00

    Huur uw kantoor in Willebroek!

    Een kantoor huren in een bedrijvencentrum? Dan is Businesspark Rivium the workplace to be! Het mooiste bewijs: de meerderheid van onze klanten die een kantoor bij ons huren, hebben hun bedrijf al minstens 5 jaar bij ons gevestigd. U vindt ons bedrijvencentrum vlakbij de Rupeltunnel in Klein Willebroek: makkelijk bereikbaar en toch in een rustige, groene omgeving. Op wandelafstand van de kanaalbrug in klein Willebroek kunt u klanten uitnodigen op een van de meerdere terrasjes of in een restaurant.

    Kantoorverhuur op maat

    Met 2300 m² kantooroppervlakte, kantoren die variëren van 9 tot 120 m², een gezellige binneninrichting en heel wat mogelijkheden op vlak van voorzieningen en diensten, hebben wij alle ruimte voor uw professionele werkomgeving.

    Vraag uw vrijblijvende offerte aan

    Ontdek onze perfecte locatie en onze kantoorruimtes, neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw onderneming te kennen!

    • 2390 Westmalle (Malle)
      Ambachtsstraat 42
    • Nu gesloten dinsdag - 8:15 - 12:00

    Carrosserie Krivand is een erkend koetswerkherstelbedrijf.

    Wij herstellen alle merken van personenwagens en lichte bestelwagens.

    Erkend hersteller

    Bent u op zoek naar een expert in het herstellen van carrosserie in Malle en omstreken? Dan bent u bij Krivand aan het juiste adres. Met meer dan tien jaar ervaring in het repareren van bestelwagens in alle merken, staan we bij Krivand steeds garant voor een optimale service. Uw auto is bij ons in goede handen en wordt behandeld met oog voor kwaliteit.

    Schade aan uw bestelwagen

    Uitdeuken of opspuiten? Koplampen herstellen of richten van het chassis? Dat is bij Krivand snel opgelost. Voor een vlotte herstelling komt u het best met uw beschadigde wagen rechtstreeks naar onze garage in Malle zodat wij meteen aan de slag kunnen gaan.

    Tevreden klanten

    Wij stellen onze klanten al jarenlang tevreden en dat kunt u zien aan de feedback die wij krijgen en de recensies die online te vinden zijn. Onze gemiddelde score is 4,8/5 en daar zijn we trots op!

    Dennis, augustus 2022:
    “Verschillende malen herstellingen laten uitvoeren. Steeds zeer professioneel en heel vriendelijk! Een echte familiezaak zoals er nog weinig zijn. Aanrader!”

    Contacteer ons bij vragen of voor een afspraak

    • 2900 Schoten
      Sluizenstraat 21
    • Nu gesloten dinsdag - 7:30 - 18:00

    Tankcontrole

    Sinds het jaar 2000 moet iedere particulier verplicht om de 5 jaar een tankcontrole laten uitvoeren. Tijdens deze keuring wordt er gecheckt op lekdichtheid om ervoor te zorgen dat uw opslagtank nog voldoet aan de huidige veiligheids- en milieumaatregelen. Voor een bovengrondse opslagtank is enkel nog een keuring nodig bij ingebruikname. Joosen & Co in Schoten voert keuringen uit van opslagtanks bij particulieren en komt graag bij u langs voor uw vijfjaarlijks verplichte tankcontrole.

    Wat doen we tijdens een tankcontrole?

    Tijdens een tankcontrole beginnen we indien mogelijk met een visuele controle. Daarnaast gaan we na of er bodemwater in de tank zit en meten we het PH-gehalte. Met behulp van ultrasonische geluiden testen we de lekdichtheid van uw ondergrondse opslagtank. Ook testen we de overloopbeveiliging van uw tank of plaatsen we een nieuwe indien nodig. Onze erkende technici kunnen u na de tankcontrole een attest afleveren.

    Tankcontrole laten uitvoeren? Maak nu een afspraak.

    • 9120 Vrasene (Beveren)
      Brugstraat 50
    • Nu gesloten dinsdag - 8:00 - 12:00

    U bent in het bezit van een Ford wagen die toe is aan een onderhoud of herstelling? Rij dan zeker even langs uw erkende Ford carrossier Garage & Carrosserie Vercauteren Ronny in Vrasene. Sinds 1957 zijn we gespecialiseerd in het onderhoud en de herstelling van wagens. Daarnaast kan u bij ons binnenspringen voor een nieuwe of tweedehands Ford wagen of alles voor MX.

    Klasse service

    Garage & Carrosserie Vercauteren Ronny gaat voor niets minder dan tevreden chauffeurs. Wanneer u een Ford wagen bij ons aankoopt, kunt u rekenen op een uitstekende service met advies op maat. Wij zijn bovendien de nummer 1 in dienst na verkoop!

    Onze ingerichte werkplaats is perfect uitgerust om uw wagen volgens de kneepjes van het vak te onderhouden of te herstellen. Hier gaan geroutineerde en gekwalificeerde carrossiers voor u aan de slag. We beschikken steeds over een uitgebreide voorraad aan onderdelen om u zo snel mogelijk verder te helpen.

    Tweedehands Ford wagens met waarborg

    Op zoek naar een tweedehands Ford auto? Wij hebben volgende tweedehandsvoertuigen met waarborg voor u vertrekkensklaar staan:

    - Ford Focus diesel 2016 1 dag inschrijving, zo goed als nieuw

    - Ford Fiesta Benzine 2016 zwart

    - Ford Kuga diesel PROMO

    - Ford Focus 5 d 2015 diesel

    - Ford Eco Sport Black Benzine demowagen 2016

    Kom gerust even in onze garage in Vrasene langs om deze tweedehandswagens van dichtbij te bekijken of breng een bezoekje aan onze website. Wij hebben ook steeds alle nieuwe Ford modellen in voorraad.

    Ook MX-shop

    Garage & Carrosserie Vercauteren Ronny is naast Ford garage ook MX-shop. Alles hebben we in huis voor de sportieve en competitierijder.

    Ford, Go Further… bij Garage & Carrosserie Vercauteren Ronny

    Garage Vercauteren is al 60 jaar lang het toonbeeld van vakmanschap. Ervaar het zelf en kom langs bij onze garage in Vrasene.

    • 2440 Geel
      Lammerdries 7
    • Opent binnenkort - 7:00

    Autoveiligheid nv. en Bureau voor Technische Controle nv. zijn 2 van de 10 erkende ondernemingen voor autokeuring en het afnemen van examens voor het rijbewijs.

    Met 16 keuringscentras (Alken, Antwerpen (Noorderlaan), As, Brasschaat, Deurne (Antwerpen), Diest, Geel, Hechtel-Eksel, Heers, Heist-O/D-Berg, Hoboken, Kontich, Malle, Mechelen, Turnhout en Willebroek) en 5 examencentra (Alken, Bree, Deurne (Antwerpen), Geel en Kontich) verspreid over 3 provincies (Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant) staat de groep Autoveiligheid nv. en Bureau voor Technische Controle nv. synoniem voor 26% van alle technische keuringen in België.

    Autoveiligheid en Bureau voor Technische Controle hechten veel belang aan een kwalitatieve dienstverlening. 'De klant is koning' is een begrip dat dagelijks in de praktijk omgezet wordt door onze 450 medewerkers. Autoveiligheid en Bureau voor Technische Controle hanteren een gemengd systeem waarbij de klant steeds zijn voertuig kan voorrijden zonder afspraak op het voor hem/haar geschikte moment. U kan er ook voor kiezen om een afspraak te maken.

    • 2440 Geel
      Grote Steenweg 1a
    • Nu gesloten woensdag - 8:00 - 12:00

    Bent u op zoek naar een elektrische fiets of koersfiets in de regio van Geel? Lievens Velo’s staat tot uw dienst met een uitgebreid assortiment! U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten fietsen en fietsaccessoires, zoals fietstassen en fietspompen. Lievens Velo’s zorgt ervoor dat u de perfecte fiets vindt die bij u past. Wij hebben een ruim aanbod aan fietsen, zodat iedereen bij ons zijn of haar gading vindt. U kunt bij ons stadsfietsen, kinderfietsen, elektrische fietsen, hybride fietsen, mountainbikes en racefietsen in alle maten vinden. Onze fietsen zijn van kwalitatieve merken, zoals Wilier, Ridley en Norta. Bij Lievens Velo’s hebben wij ook een aantal tweedehands fietsen te koop. Deze zijn allemaal tot in de puntjes hersteld en in topconditie. Met meer dan 30 jaar ervaring staat Lievens Velo’s garant voor een uitstekende dienstverlening. Wij verkopen niet alleen fietsen, maar bieden u in onze fietswinkel ook advies op maat aan. U kunt bij ons terecht voor al uw service- en reparatiediensten. Wij kunnen alle merken herstellen en onderhouden om ervoor te zorgen dat uw fiets er zo goed als nieuw uitziet.

    • 1080 Sint-Jans-Molenbeek
      Mariemontkaai 20
    • bedient Tienen
    • Nu gesloten dinsdag - 7:30 - 16:30

    De firma De Knop Recycling te Sint-Jans-Molenbeek in Brussel werd in 1903 opgericht door Joseph De Knop. Joseph was een paardenvoerman en terwijl hij de paarden naar de fabrieken of handelaars bracht, nam hij het schroot mee dat er voor het grijpen lag.

    Zo ontstond de passie voor het recycleren in onze familie.

    Wij beschikken vandaag de dag over 5 voertuigen en 130 containers. Onze hoofdactiviteit is het ophalen van schroot in fabrieken die zich bezighouden met metaaltransformatie.

    De toekomst is recyclage!

    Contacteer vandaag nog De Knop Recycling te Sint-Jans-Molenbeek in Brussel op het nummer 02 808 66 46 voor meer informatie over onze ophaling oude metalen.

    VANAF HEDEN IS ONZE ONDERNEMING ISO 9001 EN ISO 14001 GECERTIFIEERD !

    • 9080 Zeveneken (Lochristi)
      Hoekstraat 24
    • bedient Tienen

    Schroothandel Wesley Temmerman bundelt 5 generaties vakmanschap in oude metalen en ijzer in één doeltreffende service. Deze schroothandel in Lochristi is perfect uitgerust om al uw oude metalen volgens de striktste regels te verwerken. Maar ook voor het plaatsen van containers en het uitvoeren van afbraakwerken van metalen constructies kunt u op deze vakmannen vertrouwen. U wordt altijd snel én tegen de beste voorwaarden verder geholpen. Neem snel contact op!

    • 9820 Merelbeke
      Gaversesteenweg 404
    • Nu gesloten dinsdag - 8:00 - 12:00

    Deze familiezaak verzorgd al uw fietsen-elektrische fietsen, bromfietsen, scooters, grasmaaiers en tuingereedschappen. U kunt bij ons terecht voor alle soorten reparaties! Om onze klanten goed ten dienste te staan hebben wij een eigen hersteldienst met afhalingspunt. Onze products legt bij zijn kwaliteitsmerken de nadruk op originele onderdelen. Dit stelt ons in staat om onze klanten een maximale levensduur van de producten te garanderen. Meer weten? Bezoek dan onze website of kom eens langs!

    • 9042 Desteldonk (Gent)
      Hulsdonk 33
    • bedient Tienen

    Kintrans, is gespecialiseerd in het vervoer van personen- & bestelwagens tussen de verschillende havens in België & Nederland. Wij verzorgen ook de distributie van een aantal merken binnen België, Frankrijk, Luxemburg en Zwitserland. Wij maken een analyse van uw transportbehoeften en zorgen voor een oplossing op maat van uw bedrijf. Dit voor personenauto's, bestelwagens & landbouwtractoren.

    Ons wagenpark bestaat uit:
    5 trekkers; 40 autotransporters & 2 tractortransporters

    Kintrans is ISO 9001:2015 & 14001:2015 gecertificeerd

    • 9700 Oudenaarde
      Nederstraat 65/201
    • bedient Tienen

    Betrouwbaar als een klok voor luchthavenvervoer

    Vertrek je binnenkort op reis en laat je je wagen liever niet op de parking van de luchthaven achter? Doe dan een beroep op Taxi Diégo. Met zijn persoonlijke aanpak en vriendelijke klantenservice zorgt Diégo voor een aangenaam begin van je vakantie. Hij haalt jou en je gezinsleden volgens afspraak op met zijn Mercedes Vito Tourer. De wagen heeft 5 zitplaatsen - ook kinderzitjes indien nodig - en een gerieflijke bagageruimte. Diégo helpt je bij het in- en uitladen van de valiezen. Bovendien begeleidt hij je tot aan de check-in balie als je dat wenst. Onnodig om je zorgen te maken over de rit naar huis. Diégo houdt je terugvlucht in de gaten en wacht je na je reis netjes op tijd weer op de vlieghaven op.

    Zakenlui hebben geen tijd te verliezen

    Ook bedrijven kunnen rekenen op de voortreffelijke diensten van Taxi Diégo uit Oudenaarde. Voor luchthavenvervoer en voor elke andere rit in professioneel verband. Zo brengt Diégo jou en je collega’s naar vergaderingen, congressen, beurzen. Dat biedt het voordeel dat je tijdens de rit kunt blijven werken en overleggen, in alle rust en discretie. Diégo verzorgt ook het transport van je zakelijke partners: naar de bedrijfssite, hun hotel of het restaurant. Zijn luxueuze Mercedes biedt hen ruimte en alle comfort, inclusief gratis verfrissingsdoekjes en water. Kortom, Diego is dé man voor business transport waar stiptheid vooropstaat.

    Veilig uit en weer thuis na een avondje stappen

    Ten slotte kun je Taxi Diégo inschakelen voor alle evenementenvervoer in regio Oudenaarde en verder. Ga je op stap? Laat je dan rijden! Diégo brengt je waar je maar wilt en pikt je op het einde van de avond weer op. Zo kun je zonder zorgen uit de bol gaan. Want Diégo brengt je veilig thuis. Hij heeft in zijn wagen een mobiele betaalterminal zodat de rit makkelijk kan betaald worden.

    • 8530 Harelbeke
      Deerlijksesteenweg 101
    • Nu gesloten dinsdag - 8:00 - 12:00

    Abeco te Harelbeke is dé specialist in autoaanpassingen voor mindervaliden, rolstoeltransport, bedrijfswageninrichting, ...

    Uw mobiliteit is onze uitdaging! Naast standaardoplossingen bieden wij ook kwalitatieve autoaanpassingen op maat van de gebruiker.

    Een greep uit ons gamma: ombouw voertuigen, rolstoelliften, gasaanpassingen en remaanpassingen, draaizetels, bodemverlagingen, pedaalaanpassingen en andere functieaanpassingen, aangepaste minibusjes voor rolstoeltransport, rolstoelvergrendeling enz ...

    Wenst u meer informatie?

    Aarzel niet ons te contacteren voor vrijblijvende info of kom eens langs bij onze vestiging in Harelbeke bij Kortrijk, West-Vlaanderen.

    • 3300 Tienen
      Leuvenselaan 486
    • 3300 Tienen
      Sint-Truidensesteenweg 340
    • Nu gesloten dinsdag - 9:00 - 19:00
    • 3300 Tienen
      Leopoldvest 65/1
Zie kaart