Contacteer ons

*verplicht veld

 

Onze contact centers:

Anderlecht - Marie Curiesquare 20, 1070 Anderlecht

Berchem - Berchemstadionstraat 76 b4, 2600 Berchem (Antwerpen), 

Gent - Gaston Crommenlaan 4, 9050 Gentbrugge

Luik - Square des Conduites d'Eau 9-10, 4031 Angleur (Luik)

 

Vaak gestelde vragen

 

 

1/ Hoe kan ik mijn bedrijf gratis toevoegen op gg.be?

 

Is uw bedrijf nog niet terug te vinden op goudengids.be? Een bedrijfspagina stelt anderen in staat meer informatie te vinden over uw bedrijf, merk, producten, openingsuren of contactgevens. U kunt een bedrijfspagina maken vanaf de pagina Bedrijf toevoegen.

 

2/ Hoe kan ik een afspraak maken met een specialist van goudengids.be?

 

De specialisten van goudengids.be begeleiden u graag in het opmaken van het ideale, digitale plan om de juiste klanten aan te trekken voor uw zaak. Meer informatie over het brede aanbod aan digitale en andere oplossingen van goudengids.be kan u aanvragen door uw gegevens achter te laten op het formulier. We nemen zo snel mogelijk met u contact op.

 

3/ Waar kan ik inloggen om mijn online bedrijfsprofiel aan te passen?

Uw bedrijfsgegevens wijzigen kan u zelf rechtstreeks en eenvoudig doen op het Business Center van goudengids.be. U leest hierover meer op de volgende pagina.

 

4/ Ik zou graag mijn gegevens op wittegids.be aanpassen. Hoe doe ik dit?

Wijzigingen aan wittegids.be data verloopt via de diensten van Proximus 1207. Om uw bedrijfsgegevens te laten aanpassen op wittegids.be kan u rechtstreeks het formulier van Proximus 1207 gebruiken.

 

5/ Ik zou graag werken bij goudengids.be.

Bij goudengids.be werken is werken bij het grootste digitaal bedrijf van België. Als veelzijdig digitaal marketingagentschap helpt goudengids.be alle Belgische ondernemers hun zaak te laten groeien via digitale oplossingen op maat. Onze 600 medewerkers plaatsen de klant centraal, gaan voor uitstekende prestaties en open en eerlijke communicatie in een stimulerende werkomgeving waar de werkvreugde primeert. Wil u daar werk van maken? Dan bent u aan het juist adres. Bekijk onze openstaande vacatures.

 

6/ Hoe kan ik de papieren versie van goudengids.be en wittegids.be ontvangen?

Op deze overzichtelijke pagina komt u meer te weten over de gedrukte versies van gouden gids en witte gids. Wenst u meer exemplaren van de de papieren versie van goudengids.be en wittegids.be te bestellen? Dat kan! Vul hiervoor dit formulier in.

 

7/ Ik wil de papieren versie van goudengids.be niet meer ontvangen. Hoe kan ik me afmelden voor deze papieren gids?

Via het formulier op deze pagina kunt u zich afmelden voor ontvangst van uw regionale telefoongids.

 

8/ Wanneer verschijnt de gouden gids in mijn regio?

Onderaan deze pagina ziet u wanneer de papieren gouden gids in uw regio verschijnt.

 

9/ Ik heb een of meerdere vragen over mijn factuur. Bij wie kan ik terecht?

U kan uw facturen altijd rechtstreeks consulteren op het Business Center van goudengids.be. Of door het volgende formulier in te vullen met vermelding van uw factuurnummer en klantnummer.

 

10/ Waarom heb ik SEO nodig?

Het hebben van een mooie, aantrekkelijke website betekent niet dat uw site ook wordt gevonden door zoekmachines zoals Google. Zoekmachine optimalisatie of Search Engine Optimization (SEO) zorgt ervoor dat uw doelgroep uw producten of diensten online eenvoudig terugvindt. Een goed geoptimaliseerde website drijft verkeer naar uw website en helpt om de bezoekers van de site om te zetten in betalende klanten. Neem contact met ons op indien u dat succes niet langer wenst uit te stellen dan nodig is.

11/ Lever ik zelf tekst en beeld aan wanneer gg.be mijn website maakt?

Indien u bij ons een product koopt, zal uw dossierverantwoordelijke u vragen om voor een aantal onderwerpen de info die u wenst over te brengen, aan te leveren. Wij schrijven teksten op basis van de door u aangeleverde informatie. Heeft u zelf goede foto's? Daarmee kunnen we uw site persoonlijker maken zodat deze in lijn ligt met uw verwachtingen. Beschikt u niet over eigen foto’s? Geen nood! Samen met u selecteren we geschikte stockfoto's.