Thursday, 30 May, 2013 - 13:22

Nieuwe goudengids.be producten

Maar liefst 86% van de Belgische internetgebruikers winkelt online. Het is duidelijk, het internet is volwassen geworden, en uitgegroeid tot een kanaal dat geen enkel ambitieus bedrijf meer kan negeren. De digitale wereld staat echter niet stil. Zo zal tegen het einde van dit jaar maar liefst 6% van alle website-bezoeken van mobiele gebruikers komen.

Goudengids.be volgt deze evoluties op de voet, en gidst uw bedrijf door de digitale wereld. Maak kennis met onze nieuwe producten die uw online strategie optimaal zullen ondersteunen:

Mobiele MySite

Mobile MySite

Het beschikken over een mobiele bedrijfswebsite is de laatste jaren uitgegroeid van een mooi extraatje tot een echte must. 43% van de smartphone-gebruikers bezoekt uiteindelijk de zaak waarover hij lokale informatie zocht. Bovendien hebben mobiele gebruikers volledig andere behoeften dan gebruikers die uw website van thuis uit raadplegen. Zo moet er niet alleen rekening gehouden worden met de beperkte schermgrootte waardoor de lay-out er volledig anders uit moet zien, maar ook met een ander gebruiksgedrag: zo zal een mobiele gebruiker veel meer geïnteresseerd zijn in zaken zoals een routebeschrijving of uw weekpromotie.

Wist u trouwens dat 31% van de smartphone-gebruikers telefonisch contact opneemt met een zaak na het opzoeken van lokale informatie.

Lees meer over ons Mobiele MySite product

Slimme Telefoonnummers

Met ‘Slimme Telefoonnummers’ maakt u de vaak lastig te meten telefoongesprekken meetbaar. Elke adverteerder die een dergelijk ‘specifiek nummer’ aanvraagt, komt precies te weten hoeveel klanten hij via goudengids.be ontvangt. Elke telefoonoproep wordt geregistreerd in een databank (tijdstip, weekdag) en via uw Business Center volgt u het verloop van uw telefoonoproepen op de voet.

Lees meer over onze Slimme Telefoonnummers

Slimme Telefoonnummers

Reserveringsmanager

Reserveringsmanager

Ook best slim is ervoor te zorgen dat u steeds 24u per dag bereikbaar bent voor uw klanten. Dankzij de reserveringsmanager van goudengids.be kunnen klanten elk moment bij u terecht zonder u te storen. Handig, want ook uw klanten vinden het soms vervelend om u te moeten bellen tijdens de service.

Lees meer over onze Reserveringsmanager

E-commerce

Wenst u nog een stapje verder te gaan en uw producten ook online te verkopen? Dan komt de E-commerce oplossing van goudengids.be wellicht van pas.

goudengids.be-specialisten zorgen voor een webshop die tot in de puntjes verzorgd is. Ze helpen u om de beste foto’s te selecteren, organiseren fotoshoots, schrijven (SEO-)geoptimaliseerde teksten en vertalen alle productinformatie. De goudengids.be e-commerce oplossing stelt u dus in staat om snel met een kwalitatieve online winkel van start te gaan!

Lees meer over onze E-commerce oplossing

e-commerce

Reputatiemanagment

Reputation Management

Vandaag de dag is het hebben van een website, een mobiele aanwezigheid of zelfs een webshop niet meer voldoende. De online publieke perceptie speelt eveneens een grote rol! Zo schrijven mensen een recensie als ze hun mening over een product of dienst kwijt willen en ze verwachten ook snel reactie. goudengids.be helpt zijn klanten hun reputatie online beter te managen.

Lees meer over Reputatiemanagement

Interesse in een of meerdere van onze nieuwe producten, contacteer ons via het antwoordformulier of bel 078/15 15 25.

Nieuwe producten vermeld in dit artikel: