Ontdek meer over online marketing voor uw zaak

Website bouwen

Bij goudengids.be bouwden we al meer dan 20.000 websites voor klanten in heel België. Onze klanten zijn zowel eenmanszaken als grote ondernemingen, wij bouwen immers websites op maat van elk bedrijf. U kunt dus gerust stellen dat wij weten hoe het moet! Op deze pagina’s vindt u een aantal interessante artikels over het bouwen van websites. Lijkt u dit voer voor specialisten? Aarzel dan niet om ons in te schakelen, wij zorgen voor alles!

SEO Zoekmachineoptimalisatie

Zoekmachine-optimalisatie (Search Engine Optimization of SEO) is een techniek om uw website bij de resultaten op Google te tonen als iemand zoekwoorden ingeeft die aansluiten bij uw activiteiten. Uw website dient dus specifieke woorden te bevatten en dan meet u hoe hoog uw website op Google scoort als die zoekwoorden worden gebruikt. Dat doet u telkens opnieuw, om te zien of uw website erop vooruitgaat. Via SEO meer bezoekers (traffic) naar uw website lokken, vinden wij bij goudengids.be heel belangrijk. Want het zijn Google en de andere zoekmachines die voor traffic op uw website zorgen. Wij hebben artikels geselecteerd die u een goed beeld geven van waar het bij SEO om gaat.

Webdesign

Iemand die de eerste keer uw website bezoekt, zal zich altijd herinneren hoe mooi en handig hij die vond. Een knap ontworpen website is een belangrijke eerste stap om potentiële kopers ervan te overtuigen dat ze bij u op het juiste adres zijn. Indruk maken, daar komt het op aan, als pauwen die trots hun veren aan elkaar tonen. Bij goudengids.be weten wij hoe belangrijk een goed websiteontwerp is. Deze inspirerende artikels geven u zeker ideeën over hoe u met uw mooiste veren kunt pronken!

Webhosting

Een website hosten kunt u vergelijken met een kluisje in een bank: een plek waar u uw meest waardevolle bezittingen veilig bewaart.
Ook uw website moet op een veilige plek worden bewaard (gehost), maar de beveiliging mag ook weer niet té streng zijn, want u moet altijd toegang tot uw website kunnen krijgen.
goudengids.be geeft u hierbij veel informatie over de optimale hosting van uw website. En denk eraan: wij kunnen dit ook allemaal voor u in orde brengen!

Webteksten schrijven

De juiste content met relevante zoekwoorden is nog altijd dé beslissende factor om goed te scoren op Google en andere zoekmachines. De meeste website-eigenaars onderschatten dit aspect totaal. De interne copywriters bij goudengids.be schrijven aansprekende tekst die bovendien is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Google zal bijgevolg uw website tonen als op specifieke zoekwoorden wordt gezocht. Uw content regelmatig updaten is een belangrijke strategie om uw website aantrekkelijk te houden, ook voor bezoekers die vaak terugkeren. U vindt hier zeker inspiratie om pakkende content te schrijven.

Banners maken

Banners zorgen ervoor dat uw boodschap op een vlotte, visuele en vooral op een dynamische manier wordt getoond op andere websites. Mogelijk zijn er nog vele zaken waarvan u niet wist dat ze te maken hadden met banners, bijvoorbeeld “skyscrapers”. Immers, talloze websites plaatsen allerlei soorten banners op hun website. Wij bieden u de mogelijkheid aan om uw boodschap te publiceren op de website van goudengids.be en ook op verschillende andere websites. Indien u interesse heeft in banners, lees dan zeker onderstaande artikelen, zodat u alvast meer inzicht krijgt in dit type van adverteren.

Social media

De laatste jaren hoor je marketingspecialisten de hele tijd praten over sociaal adverteren en promoties. Door de groeiende populariteit van Twitter, Facebook en LinkedIn – een echte “sociale-marketingrevolutie” – beschikken bedrijven over een krachtig middel om hun activiteiten te promoten via deze media. goudengids.be kan ook uw bedrijf op Facebook meer bekendheid geven. In de volgende artikels verneemt u hoe u de sociale media in uw voordeel kunt toepassen.

Bedrijfsfilms maken

Niets gaat boven een video om nieuwe content op uw website voor te stellen. Een filmpje kan leuk, informatief of overtuigend zijn (en liefst alledrie tegelijk). Zoekmachines zijn dol op websites met gevarieerde content en dus scoort u met een video. goudengids.be creëert graag samen met u een perfecte video. Vervolgens kunt u die op elke geschikte website posten, inclusief YouTube. Als u deze artikels leest, dan weet u of u klaar bent om “licht, camera, ACTIE!” te roepen …

Adverteren met Google Adwords

Er zijn twee manieren om goed zichtbaar te zijn op Google. Ofwel hoopt u dat Google uw website interessant genoeg vindt om hem voor bepaalde zoekwoorden op de eerste pagina te tonen, ofwel adverteert u op Google met een AdWords-campagne. In dit laatste geval wedijveren concurrenten met elkaar om hun advertenties te tonen als bepaalde zoekwoorden worden ingegeven. Het is een ingewikkeld en tijdrovend proces om met Google AdWords te scoren, maar wij kunnen dit voor u doen.

Webanalytics

Het internet leidde tot een ware transformatie in de wijze waarop adverteerders hun online advertenties kunnen volgen en beheren. Een enorm scala van analytische online hulpmiddelen laten adverteerders toe om na te gaan hoe vaak een advertentie werd bekeken. Ook details zoals wanneer en hoe vaak er werd op geklikt, de tijd van de dag hun advertenties werden gezien en een enorm waaier van andere statistieken zijn beschikbaar. goudengids.be zorgt ervoor dat u al uw publicaties nauwgezet kunt opvolgen in uw persoonlijk Business Center. Onze artikelen dienen als inspiratiebron om u gericht te begeleiden in de beschikbare analyses.