Bellezza
Deinze - Over Bellezza

Moerstraat 4
9800 Sint-Martens-Leerne (Deinze)

0495 52 47 32
     
 

Schoonheidssalon Bellezza

Bellezza, wat in het Italiaans schoonheid betekent, is een instituut waar u terecht kan voor een  persoonlijke verzorging. Huidverbetering is dan ook het doel!

Zuurstofbehandeling

Ik ben gespecialiseerd in gelaatsverzorgingen en maak gebruik van een zuurstoftoestel waar ook microdermabrasie een onderdeel van is.

 

Zuurstof is één van de vijf elementen die leven mogelijk maakt en geeft elke actieve cel leven en energie. Oxygen Excellence is een technologie die in de eerste plaats de doorbloeding activeert waardoor meer zuurstof door de cellen wordt opgenomen.

Daarnaast zorgt de zuurstof ervoor dat speciaal geselecteerde actieve anti-ageing werkstoffen aan de huid toevoegd worden. Deze noodzakelijke voedingsstoffen om de huid van binnenuit te herstructureren en te herstellen, worden tot in de diepere
huidlagen gebracht.

Het resultaat van een zuurstofbehandeling is een huid die er onmiddellijk frisser en helderder uitziet. Fijne lijntjes en rimpeltjes worden uitgevlakt, pigmentvlekken klaren op en de huid ziet er voller en opgebold uit.

Gezien het prachtige, duidelijk zichtbare resultaat na één behandeling, is het uiteindelijke huidbeeld na een behandelkuur gewoonweg verbluffend!

Mila D'opiz

Om dit alles te ondersteunen en te kunnen verwezenlijken gebruik ik de kwalitatief zeer hoogstaande producten van het Zwitserse Mila d' Opiz.

 

Mila d'Opiz is een op de toekomstgerichte Zwitserse onderneming in cosmetica. Gevestigd in St. Gallen, beschikken ze over hun eigen laboratoria en fabricage-afdelingen voor standaardcosmetica en speciale producten. Gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers onderzoeken elk artikel analytisch en bacteriologisch.

Bij Bellezza maken wij gebruik van deze producten om u niet alleen de beste service te bieden, maar ook de beste producten. Hierdoor bekomen we steeds een uitstekend resultaat!

Klik hier om een bezoek te brengen aan hun website!

Uiteraard kan u bij Bellezza ook terecht voor de klassieke verzorgingen die met evenveel plezier en kennis uitgevoerd worden. Mensen helpen, laten genieten en er goed (of nog beter) laten uitzien is mijn doel...

Massages

Ooit al eens verwend willen worden?


Bij Bellezza kan u ook terecht voor een rugmassage of zelfs een massage voor het volledige lichaam! Droom lekker weg terwijl wij u verzorgen. Ontdek ook onze honingmassage die je zeker ook in de zevende hemel zal brengen

 

Benieuwd...? Maak tijd voor jezelf en kom eens langs...

Annelies

 Bereken route