Christelijke Mutualiteit
Aalter - Diensten en voordelen

CM betaalt niet alleen medische kosten terug. CM is ook een gezondheidsfonds met een uitgebreid voordelenpakket. Welkom bij CM Midden-Vlaanderen.

Lostraat 39
9880 Aalter
09 224 77 22
     

Voordelen met visie

Als aanvulling op de verplichte ziekteverzekering kan je als CM-lid genieten van een uitgebreid pakket diensten en voordelen. Een kleine greep uit het aanbod:

Tandprothesen

Tegemoetkoming tandprothesenBij de plaatsing van een tandprothese (uitneembaar of vast) krijg je 20% van de kosten terugbetaald als er geen tussenkomst is vanuit de wettelijke ziekteverzekering:

  • 180 euro om de twee jaar voor iedereen
  • 360 euro om de twee jaar als je jonger bent dan 19 jaar

CM-geboortegeschenken

CM-geboortegeschenkenJe CM-geboortegeschenken? Die kies je zelf!

  • *Een geschenkpakket van 175 euro per CM-ouder in de Thuiszorgwinkel OF
  • *Een budget van 160 euro per CM-ouder, vrij te besteden bij Dreamland, Dreambaby of via de webshops dreamland.be of dreambaby.be OF
  • *Heb je liever geld op je rekening? Ook dat is mogelijk! Iedere CM-ouder heeft recht op 130 euro.

Surf naar www.cm.be/skoebidoe

Je ziekenhuisfactuur

Ziekenhuisfactuur.jpgOm zeker te zijn dat je niet te veel betaalt kan je de factuur laten screenen door een medewerker in het CM-kantoor. 

Indien nodig bemiddelt CM bij het ziekenhuis. Is er een onterechte aanrekening, dan verdedigt CM je rechten. Op die manier recupereert CM jaarlijks miljoenen euro’s.

Straffe jongerenvakanties

Kazou.jpgZin in straffe jongerenvakanties? Bij Kazou, de jeugddienst van CM, ben je aan het juiste adres.

Financieel steuntje

Moet je naar de oogarts, tandarts, diëtist, logopedist, chiropractor of osteopaat? Of volg je een sportprogramma? CM geeft je een financieel steuntje in de rug.

Altijd dichtbij

Kaartlezer.jpgCM heeft een uitgebreid netwerk van kantoren en brievenbussen, en via je elektronisch dossier is CM zelfs 24 uur op 24 bereikbaar.

Meer weten over onze diensten en voordelen?

Surf naar www.cm.be
Tonen