Delen 

Garage Geeraerts
Lennik - Ford Direct

Ford Direct, verkoop tweedehandswagens met waarborg !

Ninoofsesteenweg, 103
1750 Sint-Kwintens-Lennik
Lennik

02 582 17 17
02 582 19 19
02 582 52 72
     

Ford Direct verdelers: bijna nieuwe tweedehands- en occasiewagens

Programma

Bijna nieuw
Enkel wagens die maximaal 12 maand in gebruik zijn geweest kunnen in aanmerking komen voor de onderscheiding 'Ford Direct'. Onze verkoopafdeling kan U altijd de gebruiksduur van de wagen aantonen. Bij aankomst in de concessie krijgt elke wagen een strenge optische controle om zeker te zijn dat hij beantwoordt aan de eisen van een bijna nieuwe wagen. Alle functies worden nagezien aan de hand van een 52 puntencontrolelijst. Kortom, een Ford Direct wagen wordt altijd zeer speciaal geselecteerd.

Met Ford controlecertificaat
Elke Ford Direct verdeler staat er persoonlijk garant voor dat elke wagen verkocht wordt met de onderscheiding 'Ford Direct' 100% voldoet aan de vooropgestelde selectiecriteria. Bij aflevering van het voertuig ontvangt U een certificaat waarin bevestigd wordt dat alle controles zoals voorgeschreven door Ford werden uitgevoerd. Tevens wordt er getekend voor echtheid van de leeftijd en van de kilometerstand. Het controle certificaat is tevens voor u het bewijs dat u recht heeft op 2 jaar waarborg / 100.000 kms (1e jaar onbeperkte kilometers) en 2 jaar Ford Assistance 24/24 gratis.

2 jaar waarborg / 100.000 (onbeperkte kms, 1e jaar)
In volle vertrouwen en totaal onbezorgd kan U met uw Ford Direct wagen wegrijden.U hebt altijd 2 jaar Ford Direct waarborg tot maximaal 100.000 km op de kilometerstand, de verreden kilometers bij aankoop inbegrepen. Onderdelen welke defect raken omwille van een produktie of materiaalfout, binnen de 24 maand na de dag waarop U het voertuig werd afgeleverd, zullen kosteloos vervangen of hersteld worden. Niet enkel in België of G.H. Luxemburg, maar in heel West-Europa kunnen officiële Ford verdelers herstellingen in garantie uitvoeren. Bij aankoop ontvangt U een Ford Direct garantiecontract dat alle waarborgen duidelijk omschrijft.


2 jaar Ford Assistance 24/24 Gratis
Ook in de moeilijkste omstandigheden van pech, ongeval, autodiefstal, verlies van sleutels, ja. zelfs bij benzinepech wensen wij onze Ford Direct klanten bij te staan. Met Ford assistance kan u gedurende 2 jaar beroep doen op onze pechverhelpingsdienst. Een simpel telefoontje, op een gratis nummer, volstaat om ervoor te zorgen dat U gratis wordt geholpen. Is een oplossing ter plaatse niet mogelijk dan worden U en uw voertuig teruggebracht of krijgt U een Ford vervangwagen.

Ford Direct Website
Deel deze video 

Map

Bereken route
Contactgegevens
 
Garage Geeraerts (Sint-Kwintens-Lennik)
Lennik - Ford Direct


Ford Direct, verkoop tweedehandswagens met waarborg !

Ninoofsesteenweg, 103
1750 Sint-Kwintens-Lennik
Lennik
Contacteer ons

02 582 17 17
02 582 19 19
02 582 52 72
Sitemap