Van Hemelryck Marc of kortweg MVH is uw specialist installateur van centrale verwarming, airconditioning en sanitair. Naast het traditionele verwarmen met een hoogrendementsketel op mazout / stookolie of een HR Top Aardgas, kunt u bij MVH ook terecht voor ventilatie, vloerverwarming, zonnepanelen en condensatieketels.

Wij installeren niet alleen cv maar wij verzorgen ook het onderhoud en de herstellingen. Verder kunt u bij ons ook terecht voor tankcontrole.

Voor het sanitaire gedeelte, werken we met waterverzachters van de merken: Vasco, Radson, Waishaupt, Vaillant, Viessman, Comap, Storkair en Acova.

Aarzel niet ons te contacteren wanneer u op zoek bent naar een installateur voor uw stookolieketel of een andere manier van verwarmen. Door 25 jaar ervaring in de sector, bent u bij MVH te Zaventem, regio Brussel, aan het juiste adres!

Contactgegevens
 
M.V.H. Van Hemelryck Marc (Zaventem)
Zaventem - Installatie van centrale verwarming


Specialist in centrale verwarming, vloerverwarming, zonnepanelen, sanitair, airconditioning en waterontharding te Zaventem en regio Brussel. Zowel installatie als onderhoud

Stationsstraat, 13
1930 Zaventem

Contacteer ons

02 721 05 29
02 725 34 33