TNT uit Machelen (Brussel): nationaal en internationaal express vervoer

 

Nationaal en internationaal express vervoer

 

TNT

 

Als specialist in nationaal en internationaal express vervoer is TNT uit Machelen (Brussel) uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van expresdiensten in de wereld. Het zwaartepunt van onze vertegenwoordiging bevindt zich in Europa. Hier beschikken wij over een Europees wegennetwerk dat het snelste en meest uitgebreide is in zijn soort. Het sluit trouwens ook naadloos aan op ons luchtnetwerk. In totaal strekt onze kwalitatieve dienstverlening zich zo uit over meer dan 200 landen.

 

U wilt nieuwe markten bereiken? Ons team van 65.000 medewerkers staat voor u klaar. Samen zoeken wij naar de beste oplossing om uw zending op de juiste bestemming en binnen de levertermijn af te leveren.

 

Groot, klein, hoogdringend of uitzonderlijk zwaar? Wij gaan geen uitdaging uit de weg en leveren documenten, pakketten en vrachten wereldwijd en de klok rond af. Als specialist in express vervoer brengen we zo dagelijks miljoenen zendingen van deur-tot-deur zodat bedrijven kunnen blijven draaien.

 

Om onmiddelijk te profiteren van onze voordelen zoals scherpe tarieven, een breed keuzegamma en onze persoonlijke service, kunt u vandaag nog uw zending boeken op www.tnt.com/be. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons altijd vrijblijvend contacteren of rechtstreeks bellen naar 070 233 633. Bent u echter werkzoekend en wilt u een boeiende job binnen de sector van sneltransport? Bekijk dan zeker onze vacatures!

 

Kiezen voor TNT is kiezen voor betrouwbaarheid!