TNT Express: nationaal en internationaal expresvervoer

 

Nationaal en internationaal expresvervoer

TNT Express is Europees marktleider op het vlak van internationaal B2B-expresvervoer. Zowel voor uw documenten, pakketten of vracht kunt u vertrouwen op TNT Express voor het ophalen en afleveren van al uw zendingen. Nationaal en internationaal. Export en import. Gegarandeerd, veilig en in perfecte staat.

 

Onze flexibele services zijn volledig op u afgestemd. TNT Express koppelt een op zich al erg ruim aanbod van standaarddiensten aan een pak Value Added Services, extra services en opties. Dankzij onze uitgebreide netwerken, diensten en onze 68.000 betrokken medewerkers kunnen we op elke vraag een antwoord bieden.

Ongeacht de vraag, ons antwoord luidt: Sure we can!

Met de Express diensten van TNT Express wordt uw zending geleverd op een afgesproken dag of tijdstip. Vandaag, in de loop van de dag of voor een specifiek uur. Als elke seconde telt en u geen minuut te verliezen hebt, bieden de tijdkristische diensten dé beste oplossingen. Ook voor uw vrachtzendingen bieden wij de meest uitgebreide en flexible diensten aan. Geen gewichts- en volumebeperkingen, 24/7, wereldwijd.

 

Soms heeft uw zending echter meer nodig dan uitsluitend transport en een stipte verzending van A naar B. Misschien behoeft ze iets meer zorg of een extra behandeling. Kies dan voor onze Value Added Services.

 

TNT Express geeft u graag meer advies over de diensten die bij u of uw bedrijf passen. Zo helpen we u om uw internationale ambities waar te maken.

 

Bel onze Klantendienst 070 233 633 of surf naar www.tnt.com/be.