TNT uit Machelen (Brussel): nationaal en internationaal express vervoer

 

Nationaal en internationaal express vervoer

 

TNT uit Machelen (Brussel) is één van de grootste leveranciers van expresdiensten ter wereld en gespecialiseerd in nationaal en internationaal express vervoer. Onze dienstverlening strekt zich uit over meer dan 200 landen en we zijn bijzonder sterk vertegenwoordigd in Europa. Ons Europees wegennetwerk is het snelste en het meest uitgebreide van zijn soort en sluit naadloos aan op ons luchtnetwerk. Voor u betekent dit een kwalitatieve dienstverlening en gemoedsrust.

 

Ons team van 65.000 medewerkers kan u met nieuwe markten verbinden. Wij staan klaar om de beloftes waar te maken die u aan uw klanten doet. Ongeacht de bestemming of de levertermijn van uw zending, wij helpen u de beste oplossing te vinden.

 

Elke dag brengen we miljoenen zendingen van deur-tot-deur zodat bedrijven kunnen blijven draaien. Daarbij gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. Groot of klein, hoogdringend of uitzonderlijk zwaar.

 

De klok rond en wereldwijd verzorgt TNT de leveringen van uw documenten, pakketten en vrachten. Op tijd en in perfecte staat.

 

Kiezen voor TNT is kiezen voor betrouwbaarheid!

 

Boek uw zending vandaag nog op www.tnt.com/be. U profiteer onmiddellijk van de vele voordelen zoals onze scherpe tarieven, de verscheidenheid aan keuzes en onze persoonlijke service. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Of bent u op zoek naar een vacature binnen het sneltransport? Ook dan kunt u bij ons terecht.