Triado in centrum Gent: uw speciaalzaak in kantoorartikelen

Ruim aanbod kantoorbenodigdheden: vraag gerust advies!

In de Sint-Jacobsnieuwstraat 13 in de Gentse binnenstad stapt u kantoorspeciaalzaak Triado binnen. Een kleine winkel met een groot en gevarieerd aanbod. U vindt er lederen bureaubenodigdheden en onderleggers, schrijfmappen en agenda’s, portefeuilles en laptoptassen.

 

Een greep uit onze merken:

  • Samsonite
  • Succes
  • Filofax
  • Laurige

 

Ook voor originele én nuttige geschenken bent u bij ons aan het juiste adres. Verras een vriend of collega met een charmant Moleskine of Paperblanks-notitieboekje of een Secrid-kaartenhouder. Inspiratie à volonté!

 

Van klein schoolmateriaal tot kopieën

Als leerling of student slaat u bij ons allerlei leerhulpmiddelen in. Om het uzelf gemakkelijker te maken! Een rekenmachine van Texas Instruments, een Atoma-schrift, Post-its, …

 

In de winkel Triado huist bovendien een copycenter. Laat ons uw tickets afprinten, notities kopiëren, of thesis binden. Of sla uw eigen voorraad inktcartridges van HP of Canon in.

 

Uw unieke stempel of pen

Laat een stempel maken met uw naam en adres om uw brieven vlotter af te werken. En om ze te schrijven, neemt u voortaan uw gloednieuwe pen met gratis naamgravure ter hand.

 

Bezoek kantoorspeciaalzaak Triado in Gent. Of geef uw bestelling door via e-mail of telefoon.