MoJo Visbistro

  • Kasteelpleinstraat 54, 2000 Antwerpen

Details

Categorie:
Restaurants

Openingsuren

Dinsdag
12:00 - 14:00,
18:00 - 22:00
Woensdag
12:00 - 14:00,
18:00 - 22:00
Donderdag
12:00 - 14:00,
18:00 - 22:00
Vrijdag
12:00 - 14:00,
18:00 - 22:00
Zaterdag
 
18:00 - 23:30
Zondag
 
18:00 - 21:00

Recensies

  • 29 april 2014

    Britt Van der Aa

    Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be.

  • 15 augustus 2013

    Deridder

    Ik was van plan met een oude schoolkameraad om vis te gaan eten.Hij had goede kritiek gehoord over deze visbistro,en wij wilden het wel eens proberen.Wij kwamen er donderdag middag aan ,en de zaak was reeds goed bezet.Wij kregen een tafeltje achteraan.Wij lazen de kaart ,en de dienster zegde ons dat de lunch 16,5€) Vissoep en zeewolf op spinazie was en hebben dit maar genomen,omdat wij niet veel tijd hadden.Wij hebben zeer lekker gegeten ,en de vis was zeer vers,en met een glaasje wijn,en koffie waren wij samen 50€ kwijt.Wij hebben afgesproken dat wij zeker met onze echtgenotes hier binnenkort komen dineren

    Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be.

  • 16 oktober 2011

    Cisse1

    Atelier Mojo is een tweetal jaar gevestigd in een ouder hoekpand dat voor de zoveelste maal opgelapt werd, in rood-wit-zwarte kleuren en strakke stijl. Hier is er voldoende ruimte tussen de tafeltjes wat tegenwoordig in Antwerpen een verschrikking aan het worden is. Mogelijk gaat de naam in de toekomst veranderen naar Bistro Fish & Eat, naar anologie van Bistro Meat & Eat wat ook van dezelfde familie/uitbaters is. Restaurant Duo Dua, binnen een boogscheut van beide vorige, zit ook binnen de familie/uitbating. De menukaart is niet uitgebreid en biedt (thans nog) vis- en vleesbereidingen. De prijzen zijn democratisch. De wijnkaart hangt aan de muur en is een goede mengeling van een aantal betaalbare wereldwijnen. De bediening was vriendelijk en correct. Men werkte snel door, alhoewel er wat kleine haperingen in de efficiëntie merkbaar waren (kassaregister, bonnen voor de keuken, menukaarten die op tafel bleven liggen). Er was een verwelkoming bij binnenkomst en de jassen werden aangenomen. Fijn. Als starter werd het klassieke potje olijven op tafel gezet (wanneer stopt men daar in gastronomisch Antwerpen eens mee?), geflankeerd met een mandje Marokkaans brood. Eén stukje ervan was oudbakken. Als voorgerecht kwam er voor beiden een cocktail van koningskrab (€14,50). Een gerecht waar de kok zijn kennis en kunde niet moet tonen: gewoon uit de schelp halen en dresseren met wat cocktailsaus en een slaatje erbij. Heerlijk vers en lekker, maar dat wisten we van koningskrab. Wij namen als hoofdgerecht dorade (€17) wat een zeer verse vis was op een correcte manier klaargemaakt. Aan de overzijde namen we een aanbeveling: rode poon/sprot/gebakken boschampignons/zalfje van pompoen/kropsla/gebakken aardappeltjes (€18 ). Foto's zie op zusterwebsite SaySo. Hier wat meer bemerkingen. De cohesie in het gerecht was wat zoek en ik miste verfijning. De rode poon was zeer vers en correct klaargemaakt. De combinatie met koude ingrediënten op het bord en de champignons lag me al wat moeilijker. Het zalfje was wat te lopend. Als laatste werd er wat kropsla opgekwakt wat mijn petekindje van 10 beter zou kunnen dresseren. Nemen we echter van beide gerechten de prijs in beschouwing, dan quoteer ik met 4 sterren voor de erg goede prijs/kwaliteitverhouding. Moesten de gerechten duurder geweest zijn, had ik naar 3 sterren gegaan.

    Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be.