Geverifieerde onderneming Wat is een geverifieerd bedrijf?

AMyra Dogs

  • Waterhoek, 9290 Berlare
  • 052 45 02 80

 

 

 

AMyra Dogs Martin Gaus Hondenschool Aalst – Dendermonde herkent u behalve aan de uniforme uitstraling in kleding, lesmateriaal en leerdoelen ook aan het Waarborgcertificaat. Zo'n certificaat wordt iedere drie jaar voor dezelfde periode verlengd, mits we als instructeur nog steeds voldoen aan de strenge eisen die aan een Martin Gaus Hondenschool gesteld worden. 

Wij, Lieve De Ridder en Henk Decramer, instructeurs in de Martin Gaus Hondenschool Aalst - Dendermonde, hebben de volledige opleiding doorlopen. In 1999 zijn we zelf met Myra, onze Duitse dog, terecht gekomen in de Martin Gaus Hondenschool Waasland. De goede resultaten 

 

 

 

die we tijdens de basiscursus met Myra boekten door de positieve leermethode, de clickertraining, had onze nieuwsgierigheid gewekt. Beiden volgden we nadien deinstructeurscursussen I en II in de Martin Gaus Hondenschool te Leke - Diksmuide, de derde instructeurscursus en onze stage in het Martin Gaus Gedragscentrum te Lelystad. Na de nodige ervaring en een intensieve stageperiode te hebben doorlopen, waarin inzicht, didactische vaardigheden en het opvoeden in de praktijk centraal staan, heeft Martin Gaus ons toestemming gegeven onze eigen Martin Gaus Hondenschool op te starten. Onze school bestaat nu al jaren, en met succes. 

 

 

 

In 2010 behaalde ik ( Lieve De Ridder) mijn diploma voor gedragstherapie "Postgraduaat Toegepast Diergedrag aan de KAHO St-Lieven te St-Niklaas.  Voor gedragsproblemen kom ik aan huis in de vertrouwde omgeving van het dier en stel een diagnose en therapieplan op. U kan ook uw hond intern laten verblijven bij ons.

 

 

 

Binnenkort (zomer 2014) openen wij de deuren van ons dierenhotel. Het wordt een luxe hotel met veel aandacht voor noden van de hond. Er staan o.a. speciale training sessies, speelsessies en wandelingen op het programma van de vakantieganger. 

 

 

 

U kan bij ons steeds terecht voor de opvoeding en/of  heropvoeding van uw hond. Dit voor honden vanaf 8 Weken oud.

 

 

 

 

 

Openingsuren:

 

U kan steeds bellen vanaf 09-20 Hr voor info

 

Contact op afspraak

 

https://sites.google.com/site/amyradogs/

 

 

Details

Categorie:
Bewakingsdiensten
Hondenscholen