MILCH SNACK BAR

 • Duinenstraat 341, 8450 Bredene

Andere interessante bedrijven in de buurt

Details

Categorie:
Restaurants

Recensies

 • 2 september 2015

  awbosman

  LEES 1 ster als GEEN ster. Meerdere malen bij Mills gegeten, altijd zonder klachten tot enkele dagen geleden. Ik bestelde een garnalensoep, deze werd netjes geserveerd met een langoustine op de soepkom en creatie zag er perfect uit. De langoustine was echter ijskoud/bevroren. Beklag gedaan bij vriendelijke ober, deze nam soep retour keuken. Binnen 1 minuut stond chef/ kok/ eigenaar van het restaurant aan mijn tafel. Wat doet er op? , vroeg hij. Na mijn uitleg dat de langoustine koud was werd mij vervolgens verteld dat dat zo hoorde. Ik kon daarna afrekenen en kon op zoek naar een ander restaurant. Vriendelijke man die chef, vind u ook niet? Voor mij nooit meer Mills, wat een teleurstelling.

  Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be.

 • 11 augustus 2010

  bert94

  “Om 10 u 30 verwacht ik jou in de keuken, Bert. Wees op tijd!”. De chef van Mill’s is aan het woord. Mill’s is een heel mooi en klassevol restaurant dat al gedurende vele jaren stand houdt aan de kust van Bredene. Trouwe bezoekers, toeristen… genieten er van overheerlijke, originele maaltijden. En ik, ik werk er sinds augustus als jobstudent. Ik zorg ervoor dat jullie nette borden voorgeschoteld krijgen en dat die borden – nadat jullie gegeten hebben – terug proper zijn voor de volgende bezoekers; ik ben dus een afwasser (en afdroger). Even tussen de lijntjes. Trouwens: vergeten jullie de afwassers niet; fooien zijn altijd welkom! Grapje natuurlijk ;)! Wij zijn al heel blij dat jullie gekomen zijn naar Mill’s! Ik kan jullie dan ook alleen maar aanbevelen om eens bij Mill’s te gaan eten. “Bert, ga vlug eens een doos gamba’s gaan halen. Vergeet de kreeft, kabeljauw en tong ook niet!” Je hebt een ruime keuze uit vis- en vleesgerechten. Denk maar aan de overheerlijke mosselen, gamba’s, vissoep, scampi’s, kreeft, maar ook aan “bouletten in tomatensaus”, spaghetti, de steak; die je nergens beter kan vinden dan in Mill’s… Dit alles vind je in Mill’s tegen een heel aantrekkelijke prijs. De gerechten zijn steeds overheerlijk. Ze worden klaargemaakt door een Brusselse kok en de chef. De bar wordt geleid door de vrouw van de chef en haar team. Mill’s is een hecht team. En dat zie je dan ook aan de gerechten, bediening… “Kuis de grond nog eens met je dweil, Bert”. Ook is het restaurant altijd piekfijn in orde. Vele keren per dag wordt de vloer eens gereinigd en andere zaken schoongemaakt, zodat de mensen kunnen genieten van een aangenaam restaurant. “Morgen om 10 u 30 terug in de keuken, Bert. Goede nacht en tot morgen!”. De chef van Mill’s is aan het woord. En hopelijk zal jij – een van de volgende dagen – een van mijn bezoekers zijn. “Pssst, Bert. Als je nog honger hebt, bestel dan vlug iets in onze frituur. Wat zal het zijn?”. Ah ja, het is nog waar ook! Ik was het bijna vergeten te zeggen: restaurant Mill’s heeft ook een heel goede en nette frituur (naast het restaurant); ruime keuze, goede frieten tegen een goede prijs! “Chef, mijn buik knort nog na de grote portie frieten en een overheerlijke Mexicano. Mag ik nog een Dame Blanche?”. Na je maaltijd kan je ook een lekker dessert nuttigen: milkshake, pannenkoeken, wafels, ijs... In de middag is Mill’s ook een tea-room waar je van al deze lekkere dingen kunt genieten. Mill’s, met de “m” van “mmm…”. Smakelijk en tot de volgende!

  Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be.

 • 29 april 2010

  Als jij denkt dat Bredene enkel en alleen bekend staat om zijn naaktstrand... dan heb je het goed fout! Mis! Bredene is razend bekend om zijn toprestaurant "Mill's", gelegen in de Duinenstraat 341. Beeld je even in: een warme zomerdag, je plant een dagje aan zee en je zou graag lekker en gezellig eten op een terrasje. Dan is restaurant Mill's de perfecte keuze voor jou. Met hun ruim terras kun je genieten van de zon én van het eten. Want het eten is daar lekker, heel lekker! Visliefhebber? Dan mag je zeker en vast de vissoep niet missen. Een andere aanrader zijn de mosselen met frietjes... om je vingers van af te likken! Maar ook voor de kinderen of de mensen die geen vis lusten, is er genoeg keuze: gehaktballen met friet en lekkere groentjes of spaghetti. De porties zijn heel groot en de prijs valt zeker en vast mee; prijs/kwaliteit zit in "Mill's" heel goed. Ook de bediening is er perfect: je krijgt snel je eten en drank door een vriendelijke ober! Mill's is heel goed!

  Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be.