Vrolix

Vrolixklima – budget- en milieuvriendelijk verwarmen en verkoelen

folder article image

Warmtepompen vormen een alternatief voor de conventionele verwarmingsketel op aardgas of stookolie. Ze gebruiken gratis energie uit de buitenlucht en zijn steeds populairder. Bovendien zijn ze makkelijk te plaatsen met geringe installatiekosten. Warmtepompen worden geplaatst als sanitaire, cv- of hybride warmtepomp met een laag energieverbruik en nagenoeg onderhoudsvrij. Laat firma Vrolix uit Genk u adviseren welk type warmtepomp en systeem gebruikt kan worden voor de verwarming van uw woning of bedrijfsgebouw. Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak of een offerteaanvraag.

folder article image

Hedendaagse airco toestellen kunnen naast koelen ook energiezuinig verwarmen. Zelfs luchtbehandeling is mogelijk in de vorm van stoffilteren, ontgeuren en drogen of ontvochtigen. De buitengroep is bevestigd aan de wand of staat op balkon of plat dak, de binnengroep onttrekt warmte uit de woonruimte. Wij bepalen graag de beste plaats in uw woning voor de installatie. Het merendeel van de toestellen kan bovendien ook voor verwarming worden gebruikt! Firma Vrolix is uw betrouwbare en deskundige partner bij alle vragen over installatie van airco in uw gebouw. Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak of een offerteaanvraag.

folder article image

Firma Vrolix uit Genk neemt uw elektrische verwarming en installaties op zich, evenals voor de alarminstallatie in woning, appartement, bedrijf, school of kantoor. Wij staan tot uw dienst voor grote en kleine elektriciteitswerken, inclusief alarminstallaties, automatisaties en domotica. Een elektrische installatie, die in de eerste plaats functioneel is, draagt in hoge mate bij tot het comfort in uw woning. Betrouwbare alarminstallaties voor brand en inbraak leggen wij aan in zowel privéwoningen als bedrijven. Wij voeren deze uit op maat voor zowel nieuwbouw als renovatie. Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak of een offerteaanvraag.

Vrolix

Contactgegevens

Details

Categorie:
Elektriciens - Installateurs
Airconditioning - Installateurs
Warmtepompen
Elektrische verwarming

Foto's