Details

Diensten:
Buffet
Reservaties
Koud buffet
Categorie:
Restaurants

Openingsuren

Maandag
12:00 - 14:00,
14:00 - 18:00
Donderdag
12:00 - 14:00,
14:00 - 18:00
Vrijdag
12:00 - 14:00,
14:00 - 18:00
Zaterdag
 
18:00 - 21:00
Zondag
 
12:00 - 14:30

Recensies

 • 3 april 2015

  Mertens Jürgen

  Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be.

 • 14 april 2014

  David Dries

  We hebben eindelijk een gezamelijk moment gevonden om deze nog onbekende parel te mogen ontdekken. In het weekend moet je zeker vooraf reserveren! De menus zijn beperkt, maar dit geeft niet als je ziet en proeft van wat er je voorgesteld wordt. Één voor één mooie en lekkere bordjes met verse seizoensproducten. De wijnen zijn heerlijk en van meestal ongekende streken, wat het allemaal toch wel betaalbaar houdt. Er is ruimte genoeg dat iedereen rustig kan tafelen, er was zelf een groep met kindjes waarvoor de chef iets aangepast heeft klaargemaakt ( de mevrouw des huises vertelde ons wel graag verwittigen als er een speciale wens is) het kader is sfeervol, weliswaar in een gerestaureerde schuur, maar met degelijke materialen en met het oog op rust aangekleed. Fantastish lekker gegeten en genoten van een heerlijke avond. Een aanrader!

  Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be.

 • 14 april 2014

  David Dries

  Naar onze zoektocht om lekker te gaan eten, hadden we al wat info gevonden via hun website. De foto's waren veel belovend,alsook de voorstelling van hun zaak.Eindelijk hebben we een gezamelijk moment gevonden om deze geweldige parel te kunnen ontdekken. De tafels zijn mooi gedekt in een verbouwde stal, toch met het oog op detail, er zijn niet veel couverts wat het toch intiem maakt .

  Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be.

 • 11 maart 2013

  Mark B2B

  Even rechts van de grote baan, te midden in de parel van het Pajottenland. De volle, niet al te grote parking deed een gezellige avond vermoeden. Toch maar 25 couverts geteld, in een vintage, wat geforceerd kader met populaire spulletjes op de plank, in een verbouwde oude stal maar met oog voor detail en netheid. Ruimte genoeg tussen de aanwezigen om een goed gesprek te voeren met de interessante dame rechtover mij. Het aperitief was een uitstekend idee geweest voor een zwoele zomeravond, zo verfrissend :” Campari met pompelmoes en enkele geheime ingrediënten” verklapte de vriendelijke patrones, die duidelijk op de hoogte was van hoe men gasten begeleidt en bovendien over de nodig bescheiden humor bleek te beschikken. De aperitiefhapjes waren eenvoudig maar met edele ingrediënten, niet te kruidig om de honger niet te remmen. Ideaal met het bittere van de apero. De radijzen mogen wat mij betreft op de meer deftige huwelijksrecepties worden geserveerd. De smout met de broodjes was fris. De olijfolie super fijn. Wij grijpen vaak naar het menu: een redelijke keuze van 3 of 4 gangen, vis of vlees en aangepaste wijnen. Zo kunnen we stiekem van elkaars wijn eens proeven. Deze waren verrassend gekozen uit landen als Chili, Argentinië, Spanje en ons nog steeds geliefde Frankrijk. Geen toppers maar heel geschikt en verrassend wit, ook bij het gevogelte. De borden waren heel origineel en aangepast aan het gerecht. Dat was leuk. Ook öp het bord was de presentatie top en de kwaliteit zeer hoog alhoewel er net iets te veel met verschillende smaken werd gewerkt. Terecht merkte mijn vriendin op dat bij een gastronomisch menu dit zeker niet ongepast was. De porties waren klein, maar gepast. De vele vermeldingen van prijzen en diploma’s van de chef bevestigden wat we hadden geproefd: kwaliteit zonder uitzonderlijke extra’s. Een restaurantje dat zeker aan te bevelen is om rustig lekker te genieten van sfeer, drank, eten en gezelschap met goede en professionele bediening, alhoewel het witte schoteltje met de uitstekende mousse van ganzenlever net iets rechter voor mij op de tafel kon worden geplaatst. Prijs/kwaliteit: een dikke PLUS.

  Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be.