Chef's Table Food and Wine

 • Koningin Astridlaan 1, 2070 Burcht (Zwijndrecht)

Details

Categorie:
Restaurants

Openingsuren

Maandag
12:00 - 14:00,
18:00 - 22:00
Dinsdag
9:00 - 12:00,
14:00 - 18:00
Woensdag
9:00 - 12:00,
14:00 - 18:00
Donderdag
12:00 - 14:00,
18:00 - 22:00
Vrijdag
12:00 - 14:00,
18:00 - 22:00
Zaterdag
12:00 - 14:00,
18:00 - 22:00
Zondag
12:00 - 14:00,
18:00 - 22:00

Recensies

 • 7 november 2013

  mforton

  Zeer verfijnde keuken, zeker een aanrader

  Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be.

 • 16 januari 2013

  Dimitri Van Berlo

  Zeer lekker gegeten en aangename bediening aanrader voor antwerpen

  Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be.

 • 26 augustus 2012

  Cisse

  Op 25/08/2012 voor de 2e maal bezocht en de 4-gangenmenu met aangepaste wijnen gekozen. Presentatie was goed en op normaal niveau bij dit type van restaurant. De doordeweekse wijnen waren 2 glaasjes per gang, het mocht wel iets meer zijn. Positief is wel dat er ook een dessertwijntje komt, wat men niet veel ziet. Op de chef-kok hebben we wel een paar opmerkingen. De menu (zie foto's) bestond uit: - Tartaar van kabeljauw, muntmostaard, avocado, komkommer en Granny-Smith - Wok met Noordzeecrabpoten en sushi van crab - Lamssteak gemarineerd met munt, puree met Gorgonzola en een stoofpotje van artisjok of Roodbaarsfilet met zwarte pasta, tomaatvariëteiten en een kappertjessaus - 3 maal kersen, ijs, bavarois en een cake De kabeljauw was niet 100% vers, we roken 'm al aankomen. De combinatie met de muntmostaard en het opgelegde van de komkommer was niet ideaal. De wok van crab was wat melig. De tomaatvariëteiten bij de roodbaars waren te intens van smaak (zurig) en staken op de duur tegen. De lamsbereiding was té zout en de gorgonzola mocht wat meer doorkomen. Het kersennagerecht was goed. De gastvrouw blijft een probleem, is ze nu werkelijk zo? Haar gebrek aan hartelijkheid en spontaniteit gaat de zaak nog klanten kosten. Als besluit kunnen we zeggen dat we enigszins ontgoocheld buitengegaan zijn. De kwaliteit was goed, maar geen wauw-effecten. Ons vorig bezoek, wat met een kortingactie was, is een pak beter bevallen. Nu hebben we de volle pot moeten betalen. Als laatste werd bij reservatie niet meegedeeld dat het restaurant niet bereikbaar is door een kermis. Dat is toch een kleintje, dacht ik?

  Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be.

 • 29 november 2011

  Cisse1

  Gevestigd in een klein hoekpand met veel natuurlijk licht en een terras, heeft de architect hier een staaltje van zijn kunnen laten zien. Functioneel, eigentijds, warm en aangenaam ingericht met toffe kleuren en vooral een uitstekende lichtkeuze maken het een lust om hier binnen te komen. De zeteltjes vertederen je urenlang, de tafeltjes mochten misschien iets groter. Het oog voor detail loopt zelfs door naar het toilet waar je rode, zwarte en witte wc-rollen vindt, assorti aan de kleuren in de gelagzaal. De bediening (zaakvoerster en 2 serveuses) was een geoliede machine: uitermate efficiënt, geruisloos, professioneel en beleefd. Geen enkel foutje was merkbaar alhoewel het volle bak was en de wachttijden waren correct (2,5 uur voor aperitief, amuse, 4 gangen, koffie). De samenwerking met de keuken was optimaal. Zoiets verwacht je alleen in een sterrenzaak, uitstekend dus. We merkten alleen enige terughoudendheid en mindere spontaniteit bij de zaakvoerster, zonder er daarom iets negatief mee te bedoelen. Misschien is dat gewoon haar karakter? De kwaliteit van het eten was van het betere restaurantniveau met verse seizoensproducten, correct klaargemaakt met respect voor het product zelf. Enige opmerking naar sommige groentjes die gesuikerd worden wat absoluut niet nodig is en de smaak van het product vertroebelt. Eigentijdse en toffe presentaties, porties mochten iets groter (een man heeft niet genoeg, een vrouw wel). Verfijnd en creatief, maar om een Michelinster te krijgen is er nog werk aan de winkel. Met de ingesteldheid van de kok moet dit echter wel mogelijk zijn wanneer hij er hard genoeg voor werkt. Wij waren er met de actie van Restaurantweek en kregen voor €35: hapje van raapjes/chorizo/spinaziecoulis, garnaalkroketjes, roereitje/truffel/gerookte zalm, herteragout/spruitjes/aardappelbolletjes, broodpudding/dadelijs/vlierbes/gekonfijt fruit. Alles op foto in bijlage op de zusterwebsite SaySo te zien. De wijnkaart is evenwichtig samengesteld en biedt heel wat wijntjes. De gastvrouw heeft weinig wijnkennis maar heeft wel haar huiswerk gemaakt. Een vreemde opmerking van haar vonden we wel dat ze een aangepast wijnarrangement bij een menu niet aanbeval. Het was wel verkrijgbaar aan €15. De koffie achteraf was minder. Voor €4 namen we een cappuccino waarbij (eigengemaakte?) koekjes kwamen. De cappuccino was ronduit onsmakelijk: verkeerde tas, verkeerde koffiekeuze, verkeerde koffie/melk-verhouding en lauw gepresenteerd. Dit moet aangepast worden en gelet hun schitterende JURA-espressomachine moet beter mogelijk zijn. We onthouden van deze schitterend ingerichte zaak vooral dat het uitbatend koppel erg professioneel is en goed weet waar ze met bezig zijn. Ze hebben onvoorstelbaar veel oog voor detail en verzorgen hun klanten tot in de puntjes.

  Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be.

 • 29 november 2011

  Cisse

  Gevestigd in een klein hoekpand met veel natuurlijk licht en een terras, heeft de architect hier een staaltje van zijn kunnen laten zien. Functioneel, eigentijds, warm en aangenaam ingericht met toffe kleuren en vooral een uitstekende lichtkeuze maken het een lust om hier binnen te komen. De zeteltjes vertederen je urenlang, de tafeltjes mochten misschien iets groter. Het oog voor detail loopt zelfs door naar het toilet waar je rode, zwarte en witte wc-rollen vindt, assorti aan de kleuren in de gelagzaal. De bediening (zaakvoerster en 2 serveuses) was een geoliede machine: uitermate efficiënt, geruisloos, professioneel en beleefd. Geen enkel foutje was merkbaar alhoewel het volle bak was en de wachttijden waren correct (2,5 uur voor aperitief, amuse, 4 gangen, koffie). De samenwerking met de keuken was optimaal. Zoiets verwacht je alleen in een sterrenzaak, uitstekend dus. We merkten alleen enige terughoudendheid en mindere spontaniteit bij de zaakvoerster, zonder er daarom iets negatief mee te bedoelen. Misschien is dat gewoon haar karakter? De kwaliteit van het eten was van het betere restaurantniveau met verse seizoensproducten, correct klaargemaakt met respect voor het product zelf. Enige opmerking naar sommige groentjes die gesuikerd worden wat absoluut niet nodig is en de smaak van het product vertroebelt. Eigentijdse en toffe presentaties, porties mochten iets groter (een man heeft niet genoeg, een vrouw wel). Verfijnd en creatief, maar om een Michelinster te krijgen is er nog werk aan de winkel. Met de ingesteldheid van de kok moet dit echter wel mogelijk zijn wanneer hij er hard genoeg voor werkt. Wij waren er met de actie van Restaurantweek en kregen voor €35: hapje van raapjes/chorizo/spinaziecoulis, garnaalkroketjes, roereitje/truffel/gerookte zalm, herteragout/spruitjes/aardappelbolletjes, broodpudding/dadelijs/vlierbes/gekonfijt fruit. Alles op foto in bijlage te zien. De wijnkaart is evenwichtig samengesteld en biedt heel wat wijntjes. De gastvrouw heeft weinig wijnkennis maar heeft wel haar huiswerk gemaakt. Een vreemde opmerking van haar vonden we wel dat ze een aangepast wijnarrangement bij een menu niet aanbeval. Het was wel verkrijgbaar aan €15. De koffie achteraf was minder. Voor €4 namen we een cappuccino waarbij (eigengemaakte?) koekjes kwamen. De cappuccino was ronduit onsmakelijk: verkeerde tas, verkeerde koffiekeuze, verkeerde koffie/melk-verhouding en lauw gepresenteerd. Dit moet aangepast worden en gelet hun schitterende JURA-espressomachine moet beter mogelijk zijn. We onthouden van deze schitterend ingerichte zaak vooral dat het uitbatend koppel erg professioneel is en goed weet waar ze mee bezig zijn. Ze hebben onvoorstelbaar veel oog voor detail en verzorgen hun klanten tot in de puntjes.

  Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be.

 • 30 april 2010

  Evelyne

  Chef’s Table is een trendy restaurant aan de Schelde. Met de kleuren rood, zwart en wit zit het interieur in een strak en eigentijds kleedje. De kaart is eerder beperkt, maar het zijn wel allemaal verfijnde en creatieve gerechtjes! Leuk detail: via een televisie kan je de kok in keuken aan het werk zien:-). Klein minpuntje: ik vind dat de tafels vrij dicht op elkaar staan.

  Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be.

 • 21 december 2009

  Nele Himschoot

  Chef's table is een klein restaurantje in Burcht, net naast de schelde. Het interieur is tot in de puntjes verzorgd, zeer gemakkelijke zeteltjes en een apart toilet. In dit restaurant kan je kijken hoe de kok je gerecht klaarmaakt op een klein scherm dat in de ruimte hangt. De kaart is vrij uitgebreid, en is heel speciaal, als je dus een paarse purree op je bord ziet verschijnen moet je er niet van verschieten. De borden zijn altijd supergoed verzorgd en de bediening is altijd vriendelijk. Het koppel dat deze zaak open houdt weet zeker waar ze mee bezig zijn!

  Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be.