Cuisine Kwizien is een bistro waar u onbezorgd kunt tafelen. In een huiselijke sfeer geniet u van onze fijne keuken. Wij kiezen onze smaken zeer zorgvuldig uit en combineren ze tot een geheel dat we op een gepaste wijze presenteren. We gaan voor een eerlijke en authentieke keuken volgens marktaanbod. Steven Devriendt Steven, de chef-kok van bistro Cuisine Kwizien, heeft de passie voor het koken door z'n aderen stromen. Als jonge knaap heeft hij het vak geleerd in restaurant Auberge de herborist in Sint-Andries, Brugge. Hij zag daar niet alleen de basistechnieken, maar leerde er ook omgaan met niet alledaagse producten en kruiden. De laatste 4 jaar werkte hij in het Best Western Hotel restaurant Weinebrugge in Sint-Michiels, Brugge. In 2004 is hij verkozen tot beste junior kok der belgische hotelscholen. Lies Van der Linden Lies, de gastvrouw van bistro Cuisine Kwizien, zorgt voor een aangenaam en warm ontvangst. Net als Steven heeft ook zij gewerkt in het restaurant Auberge de herborist, waar ze opgeleid is tot een gastvrouw met etiquette. Daarna verfijnde ze haar kunnen en kennis in Brasserie Souffleur in Brugge. Kaart Wij werken met een kleine kaart om alles vers te kunnen garanderen. Deze kaart wordt iedere maand aangepast. Zo kunnen wij u een mooie variatie aanbieden met seizoensgebonden producten. neem een kijkje op onze site om alle gerechten te ontdekken. Ook de pers heeft deze zaak ontdekt. Hier vind je een paar artikels die over ons zijn verschenen.