Het bedrijf Vos Champignons uit Tongeren bestaat ruim vijftig jaar. Een halve eeuw champignons, maar dan zonder de traditionele manier van telen ooit overboord te gooien. Ook vandaag de dag staat de authentieke liefde voor de champignon centraal. Deze traditionele manier van telen is dan ook de verklaring voor de sublieme smaak die onze Limburgse champignons typeren. Toch gaan traditionele teelmethoden hand in hand met moderne technieken die oog hebben voor efficiƫntie en voedselveiligheid. Komt u het graag zelf eens ontdekken? Neem dan contact op met Vos Champignons. Ook groepen leiden we graag rond in onze champignonkwekerij.
Dagvers tot bij de klant
Al onze champignons worden gesorteerd op basis van grootte. Om u de sublieme kwaliteit van onze witte champignons te garanderen, worden ze meteen na het plukken dagvers verpakt. Het gaat om een intern proces, waardoor wij steeds rekening houden met uw wensen. Na het verpakken van de champignons maken we ze klaar voor het transport en voeren we een extra controle uit. Onze eigen koelwagens brengen ze vervolgens naar uw winkel of keuken, waar ze uw klanten graag verwennen.
Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met Vos Champignons uit Tongeren.
Au bain Marie, uw visrestaurant in Deinze biedt de beste visspecialiteiten aan. Een visrestaurant dat het bezoeken waard is! U vindt bij ons zowel de Belgische als Franse keuken. Onze chef weet steeds weer de smaken van onze verse producten perfect in evenwicht te brengen. Een goed visrestaurant nabij Gent dat ondertussen al een klassieker is. Kom langs voor een dagschotel of menu en eet in de zomer op ons groot terras!
Reserveren kan online via www.aubainmarie.be of bel ons op 09/222.48.65, wij reserveren graag een tafel voor u!
Salons Notredame is een feestzaal, maar ook onze traiteurdienst en afhaalgerechten verzorgen we tot in het kleinste detail. Salons Notredame beschikt over drie sfeervolle, moderne zalen met een prachtig uitzicht op de terrastuin met speeltuin en springkasteel. De zalen hebben een totale capaciteit voor diners aan ronde tafels tot 300 personen en kunnen gebruikt worden voor alle feesten. De maandmenu's, maandelijkse menu's; events, evenementen; eet evenementen, dinners, restaurantevents, restaurantevenementten (brunch, côte à l’os,… enz.) > zie www.salonsnotredame.be
Wij hebben ook een bistro met een doorlopende keuken en een afgesloten terras met een speelplein voor de kindjes!